Selamat datang ke Ruang Nadia Isa.Terima Kasih kerana sudi melawat blog ni.Jangan lupa FOLLOW ye. Kalau rajin tinggalkan komen anda dan 'LIKE' blog ni.

Follow me on Twitter

Wednesday, July 13, 2011

Kelas English...

Assalammualaiikum semua..hehehehehehe....arini kelas mcm biase la.....mule2 kelas English....A4004..
first sesi kenalkan diri...so kenalkan la.sornag demi sorang..bgtau nama , dari mana, dan lectre akan tanya satu secret question la konon-kononye....

So dah sampai turn aku, aku pun ke depan la.... Guest what soalan ape yang lecture tu tanya aku? 
-
-
-
-

Nak tau tak? 
di tanya ciri-ciri future husband la pulak...Mampus la aku..mcm mana ni aku nak cakap...YaALLAh....ambik kau sebijik... sebelum aku ke depan tu kawan aku ade cakap entah2 die nak tanya ciri2 BF...sekali husband pulak dah...
Memang mengagau la aku kan !!!! Ohhh..no...memang speechless aku masa tu....Tak tau nak cakap ape..nak jawab ape..

Aku cakap kat Miss tu bg la soalan lain..die still tanya..so nak tanya jawab je la...
hehehehehehe...memang tak expext soalan tu yang miss tu nak tanye..hehehehehe.

Kepada NOR SHAHIDA ZAINUDDIN terima kasih la atas telahan anda...saya hargai sangat2 tau !!


Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

0 budak-budak comot:

 
Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Terpelihara Nadia Isa