Selamat datang ke Ruang Nadia Isa.Terima Kasih kerana sudi melawat blog ni.Jangan lupa FOLLOW ye. Kalau rajin tinggalkan komen anda dan 'LIKE' blog ni.

Follow me on Twitter

Wednesday, May 2, 2012

MInat Baru

Hummmm... Assalammualaikum semua...


Korang smua pe khabar? hope smua sihat... heyyyy korangg... !!! nak tau skrg aku ade minat baru.. baru x baru la kan.! nak tau ape minat aku? huhuhuhuh.. 
jeng

jeng 

jeng 

hahahahah.. minat aku ialah dok tatap n tgok vdeo sorg vlogger ni..heheheheh.. Aku memang minat kat dia after aku tgok video die tajuk "IKLAN GANGSTER" memang ggster la wa cite sama lu.. Since tu aku cri smua video die dan cari tau semua perkembangan die lah... Mcm first sight love la gitu... Ist time tengok, then nak tau lebih bnyak..hihihihihi...... Actually aku fanatik kat dia,... dia je x tau.. hahahah.. Almaklum la die femez... aku ni peminat dia je.. 

Video-video yg dia hasilkan sgt cool dan kreatif... disamping muka dia yg slamber, comel tu... sejuk hati la tgok.. Sape-sape yang tengah tension-tension tu, anda dialu-alukan utk tengok video die ni.. confirm lepas tu mood anda akan ok ! Mana aku tau? Sebab aku selalu buat macam tu ! hew hew Kalau x  caya cuba... kalau still not in the mood juga, jgn plak cari aku... Maybe korang perlu something yang sesuai dgn korang. hihihih 

Mesti korang tertanya-tanyakan siapa? aoppp..sabar dlu,... Mana yang dh tau tu senyap-senyap dah la eh... Selain berVlogging, dia juga seorang pelukis komik.. Not bad juga hasil komik die... Tapi aku lebih suka kepada video dia.. Biasalah aku lebih suka melihat, mendengar dri membaca,, :P ..Dia juga jadi juru cakap kepada buku-buku Blink Book yang ade AIN MAISARAH tu..hihi.. jgn cakap korang x kenal ain maisarah.. aku cepuk kunk !! 

Ok lah.. aku xmau borak pnjg2..sbb aku tau korang bosan...

klu korang nak tau siapa org yg aku mksudkan , korang boleh tgok video-video ni...

Ni antara video yang aku suka.. tgok smpai nak terkeluar isi perut








OKlah.. ada bnyak lagi sebenarnya hasil karya Dia ni... kalau korang nak explore lagi bnyak, just seacrh kat youtube "AMAN WAN" ok? Sure korang x menyesal... 

Ok.....Salam semua...










Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

I'm back


Assalammualaikum semua..... dan selamat pagi
YaAllah, dh lama aku x update blog ni.. sgt bersawang ok ! :)Tapi xpeee... Insyaallah lepas ni akan kembali aktif berblogging lagi....... entah kenapa pagi ni tbe2 terdetik hati nak berblogging :)
After 3 years bergelar pelajar politeknik, rbu lepas 25.4 secara x rasmi nya hari terakhir saya bergelar pelajar... Memang smua org suka bila habis berlajar.. tapi x seindah yang kita rasa... Ade bberapa pkara yg dlm kotak fifkiran aku ni. :

1. kawan.
. kawan adalah perkara yang kita x dapat lupa kalau dah hbis berlajar.. berjauhan mcm ni.... Rasa rindu sgt.. MAna x nye selama 3 tahun aku susah senang dgn drg.....macam2 kami tempuh.. Dan mcm satu family..... Bila lagi kan dapat rasa mcm ni.. dgn kawan lah kita share segala2nya... i miss my friend a lot. :(
2. kerja
Lepas dh hbis berlajar ni for sure la kena cri kerja kan sebelum nak tunggu smbung dgree,,hehehhe :) xkan la nak goyang kaki kat rumah je kan... bulan 9 plak masuk dgree.. Tu  pon kalau dpt intake 1st , klu dapat second xke naya kena tunggu smpai bulan 2 without any kerja.....fuhhhhhhhh
3. Duit 
Hbis berlajar duit pon dh x dpat.. Dulu dpat la mengharapkan mama n papa bg duit.. Tapi dh hbis ni, ingat dapat ke drg nak bg... bak x nak kena usha sendiri cri duit dri sekarang..sakit tau kalau xde duit... memanglah money not everything, but everything use money.... right? 
dan ade la bbrapa perkara lagi..... hummm.... mmg lepas ni kena cri kerja... :) Go Go.. hope aku boleh start berdikari.. mean x minx duit papa n mama dah..hihihiihi.. hope soooo....
ok la geng... salam.....


Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

Tuesday, January 17, 2012

Voucher RM200

ehem..ehem....sekarang semua budak Poli aku dh dapat voucher buku RM200 tu..kelas aku je tak dapat lagi.. Haiiishhhh.. mesti lambat kelas aku..apapontakboleh..aku dh eksited gile nak guna benda alah tu..mcm2 rasa nak beli...hehehhehehe...tpi syg, bolh beli buku je...hummmm....... Meh sini tgok ape aku nak aku nak buat dgn voucher tu..


1. Buku MUET. ..Buku ni wajib beli...... Harus beli....!!! sbb sgt beguna utk aku refer utk MUET aku nanti.....
2. STATIONERY - Waaa....ni aku paling eksited !!! yeaahhh...boleh la borong stationery bnayk..serius aku 
suke kt stationery2 ni...rambang mata aku klu nmpak bnda alah tu.. !!! 

3. NOVEL - selama ni aku x layan novel....nak try beli seketul dua novel.... mana tau bolh hbis..n minat aku tukr ke novel..hehhehe..tajuk novel tak decide lg.....hummm....any suggestion??


4. BUKU ILMIAH - Buku2 yang bebentu ilmiah....heheheh..xkan nak beli buku2 cinta je kan... makanan rohani perlu juga.... :)

5. BUKU ADIK- saja nak belikan adik aku buku-buku yang die nak..!! kakak yg baik kan? bhahahhaha...

Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

Sunday, January 15, 2012

Lelaki ke Perempuan???!!


Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

Saturday, January 14, 2012

Sem Baru.Tahun Baru.

Assalamualaikum semua.... 

walaupun dh lama masuk sem baru, tahun baru..... tapi ni entry pertama aku buat untuk tahun 2012 ... Sekarang aku dh x aktif sgt mak update blog ni... Sibuk sgt la.. banyak komitmen yang perlu aku beri lebih perhatian..cehh... Tahun 2012.. aku dah pon sem6... tinggal beberapa bulan je lagi diri aku bergelar perlajar.. Mana arah ku lepas ni? Aku sendiri tak dapat agak.. Hope aku dpt further study. Bila dh nak hbis ni, rasa sedih sgt,, sedih nak tggal kan kawan-kawan, tinggalkan lecture dan tinggalkan tempat aku berlajar tu... Mana taknye, 3 tahun aku kat stu. Dari aku x mengenal spe2, dan distu juga aku mengenali semua shbt2ku.. sesungguhnya aku rasa sgt bertuah sbb ada kawan2 aku skrg.. 


Last sem ni juga la aku rasa aku perlu bnyak usaha.. aku perlu tingkatkan segala galanya. tinggalkan segala kelemahan aku. dan cube kehadapan. Sem ni smua kerja perlu di buat dgn penuh tggungjwb.. Walaupun kdg kala kita tak suka ape yg perlu kita lakukan.. Tapi klu dh ade tanggungjwb, sgla perlu dipikul dgn redha,.. Hope aku boleh jalani smua ni,, dan segala berjalan dengan lancar.

AMIN...


Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

 
Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Terpelihara Nadia Isa