Selamat datang ke Ruang Nadia Isa.Terima Kasih kerana sudi melawat blog ni.Jangan lupa FOLLOW ye. Kalau rajin tinggalkan komen anda dan 'LIKE' blog ni.

Follow me on Twitter

About Me

Assalamualaikum.
Hay korang...thanklah sebab sudi jengguk blog aku yang buruk ni... Malu aku dengan orang2 yg ade blog yg hebat-hebat..huhuhu.
Korang nak tau pasl aku? hehehah.. Kalau x nak tau jangan bace la.... OK?
Buka mata anda besar2.. Pastikan anda tidak mengantuk ok?

Nad...?? Naddy ?? Ned ??  Oh..bukan..Tu nama samaran je yg kekawan aku panggil....
Nama sebenar Nurul Nadia Bt Mt Isa....
Aku tau aku gemuk.. korang x payah gitau la..

Lahir di perak dan dibesar kan di selangor..
Tak ade ape yng menarik yang nak aku kongsi bersama korang.. Aku just manusia biase je...yang sangat biase..
Actually aku dibesarkan oleh keluarga angkat... Keluarga kandung aku di perak.. Bila dgn family angkat aku yang sulong, bila kat family kandung aku yang bongsu !! Tapi aku tak manja tau....
Dari kecik aku dijaga oleh mama aku (mak angkat)
Kat sini aku kakak kepada 3 orang adik-adik aku...

Aku selamat keluar ke dunia ni pada 29 DISEMBER 1991.... Akhir tahun  !! so mean umur aku belum genap 21 tahun la..heheheh.. MUde2.. Tapi muke aku x namapak mude pon.. :( 
Sapa2 nak bag hadiah tu di alu2kan la eh... mana yang jauh boleh pos.. hahaha


Sekang unofficially aku dh hbis berlajar dan dah tak bergelar student  OLITEKNIK SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH, SHAH ALAM ..heheheh.. Almost 3 year betapa disana... Akhirnya hbis juga dalam jurusan PERNIAGAAN ANTARANBANGSA ..  Tapi aku x lah antarabangsa pon.. English pon serabai.. muet pon cukup-cukup makan..


Aku juga ade beberapa impian yang lain 
1. Nak jadi kaya (boleh ke?)
2. Nak ade business sendiri 1 day.. ( dah fikir dah nak buat business apa)
3. Nak ade resort or hotel sendiri tapi tepi laut !! ( Demand)
4. Nak jadi seorang wanita yang berjaya dalam semua bidang ( ceh2)
5.Kalau dah kaya aku nak bela seekor kuda (kude putih)
6. Nak tepi pantai.. Macam rumah 'Full House'

p/s :  korang jangan la geli ape yang aku tulis,,. aku memang 'materialistik'..hehehehe...

Blog aku ni tak ade ape-ape keistimewaan pon.. Aku buat blog ni just medium untuk aku kongsi dan luahkan dengan korang semua ape aku rase n macam2 lagi... Buat masa ni aku x jadi lagi blog tegar.. hehehehe..... 

hurmm...ok la..tu je kot yang aku rasa aku nk sampai kan...
Thank sebab sudi baca coretan aku ni sampai habis..

Bye.. w'salam




Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

 
Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Terpelihara Nadia Isa