Selamat datang ke Ruang Nadia Isa.Terima Kasih kerana sudi melawat blog ni.Jangan lupa FOLLOW ye. Kalau rajin tinggalkan komen anda dan 'LIKE' blog ni.

Follow me on Twitter

Saturday, July 16, 2011

Hari yang membosan kan !

Tengahari tadi kelab kos aku buat perjumpaan.. sangat bosan la kan...untunglag aku dapat.. dah la kami DPI 5 tak ade kelas..tapi datang poli just nak attend pjumpaan tu.. Untunglah.. Memang bosan la..rasa tak datang pon tak ape !!!!


Tapi sambil menyelam minum air..hehhehe..abis pjmpaan ape lgi..time to snap picture la kan.. hahahaha...nah tengok..tak banyak pon pic yang snap..

Kami DPI 5 !!!
Untunglah dpt ttup perut aku


bluewave



Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

0 budak-budak comot:

 
Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Terpelihara Nadia Isa