Selamat datang ke Ruang Nadia Isa.Terima Kasih kerana sudi melawat blog ni.Jangan lupa FOLLOW ye. Kalau rajin tinggalkan komen anda dan 'LIKE' blog ni.

Follow me on Twitter

Wednesday, May 2, 2012

MInat Baru

Hummmm... Assalammualaikum semua...


Korang smua pe khabar? hope smua sihat... heyyyy korangg... !!! nak tau skrg aku ade minat baru.. baru x baru la kan.! nak tau ape minat aku? huhuhuhuh.. 
jeng

jeng 

jeng 

hahahahah.. minat aku ialah dok tatap n tgok vdeo sorg vlogger ni..heheheheh.. Aku memang minat kat dia after aku tgok video die tajuk "IKLAN GANGSTER" memang ggster la wa cite sama lu.. Since tu aku cri smua video die dan cari tau semua perkembangan die lah... Mcm first sight love la gitu... Ist time tengok, then nak tau lebih bnyak..hihihihihi...... Actually aku fanatik kat dia,... dia je x tau.. hahahah.. Almaklum la die femez... aku ni peminat dia je.. 

Video-video yg dia hasilkan sgt cool dan kreatif... disamping muka dia yg slamber, comel tu... sejuk hati la tgok.. Sape-sape yang tengah tension-tension tu, anda dialu-alukan utk tengok video die ni.. confirm lepas tu mood anda akan ok ! Mana aku tau? Sebab aku selalu buat macam tu ! hew hew Kalau x  caya cuba... kalau still not in the mood juga, jgn plak cari aku... Maybe korang perlu something yang sesuai dgn korang. hihihih 

Mesti korang tertanya-tanyakan siapa? aoppp..sabar dlu,... Mana yang dh tau tu senyap-senyap dah la eh... Selain berVlogging, dia juga seorang pelukis komik.. Not bad juga hasil komik die... Tapi aku lebih suka kepada video dia.. Biasalah aku lebih suka melihat, mendengar dri membaca,, :P ..Dia juga jadi juru cakap kepada buku-buku Blink Book yang ade AIN MAISARAH tu..hihi.. jgn cakap korang x kenal ain maisarah.. aku cepuk kunk !! 

Ok lah.. aku xmau borak pnjg2..sbb aku tau korang bosan...

klu korang nak tau siapa org yg aku mksudkan , korang boleh tgok video-video ni...

Ni antara video yang aku suka.. tgok smpai nak terkeluar isi perut








OKlah.. ada bnyak lagi sebenarnya hasil karya Dia ni... kalau korang nak explore lagi bnyak, just seacrh kat youtube "AMAN WAN" ok? Sure korang x menyesal... 

Ok.....Salam semua...










Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

0 budak-budak comot:

 
Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Terpelihara Nadia Isa