Selamat datang ke Ruang Nadia Isa.Terima Kasih kerana sudi melawat blog ni.Jangan lupa FOLLOW ye. Kalau rajin tinggalkan komen anda dan 'LIKE' blog ni.

Follow me on Twitter

Tuesday, May 31, 2011

Unik ke Pelik?


Korang tengok la sendiri..
Sapa ada CD yg x guna tu, elok sgt la try buat kerusi ni..

Ni krusi or tmpt perah limau?X fhm motif krusi ni.
comelkan?
Rasa seram pulak
woo...
Jijik pulak !
ueww
Ni yg buat aku rase nk rembat troly giant ni..hahah

Agak2 tahan ke aku duduk?
Sapa ade tayar bsikal x guna.meh sini

kreatif
Selesa ke duduk?

Nak satu mcm  ni


Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

0 budak-budak comot:

 
Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Terpelihara Nadia Isa