Selamat datang ke Ruang Nadia Isa.Terima Kasih kerana sudi melawat blog ni.Jangan lupa FOLLOW ye. Kalau rajin tinggalkan komen anda dan 'LIKE' blog ni.

Follow me on Twitter

Tuesday, May 31, 2011

Cara Letak Link

Ada kawan aku tanya mcm mane nk letak link dalam post..meh sini..senng je...mybe die x perasan selame ni

1. mula pergi ke new post..
2. Dalam kotak kita nak post tu kat atas ade tulis Link. Jadi click kat situ..


4. kat WEB ADDRES tu letak link korng nk letak

then kalau xnak link panjg2 tu keluar padam link yg kt ruaang
Text to display tu..

Dah padam, tulis la ape korng nak letak...preview ..save.. dan publish post..

TRY tgok..




Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

0 budak-budak comot:

 
Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Terpelihara Nadia Isa