Selamat datang ke Ruang Nadia Isa.Terima Kasih kerana sudi melawat blog ni.Jangan lupa FOLLOW ye. Kalau rajin tinggalkan komen anda dan 'LIKE' blog ni.

Follow me on Twitter

Tuesday, May 17, 2011

Gelap Gelita !!

 waa.. apesal tiba rumah aku BLACKOUT ni..dah lah rumah aku je ni !! seram betul ! nsib mama dengan adik aku ada.. kalau tak ! dan aku tinggal sorang !

MAMPUSLAH aku!!

aishhh.. asal tiba2 dia tendang plak dh !!

Bile BLACKOUT mcm ni, tiba2 teringta time sem3 dulu kt PERDANA !!

selalu sgt x ade elektrik dengan air !! dah lah rumah kitarng plak.. tuan rumah punya pasal x bayar , kitarng jaid mangsa ! kejam betul CIK TUAN RUMAH !!

Masa tu mula la semua mengagau.. mana x nya dengan assignment lagi x siap, laptop tu belambak2 tu nk di  cas juga..

bermula la babak lepak mamak ' DARUL EHSAN' !! hahaha.. tempat faveret kami .. hahha..sikit DE.. skit DE...

hahah.. mula la ware2 blingkir2 kt kedai tu  adui.. thank la mamak bg ktrg lepak sana  smbil pakai wifi anda !! hahah

Bila tdo semua beratur tdur kt HALL ,,hahah..yg ptot tdur kt blik pun keluar ! 
seksa gila !! T_T
Kesiankan kami...

Time x ada air, swimming pool bawah tu jadi mgsa ! ade ke ktrg bwk shampoo n semua bnda nk mandi , n pkai ,bsuh dlam swimming pool tu juga ! haha.. mentang2 malam ! memang x akan lupa !

paling x lupa masa sem 2, lecture law boleh batalkan kuiz dengan alasan rumah kitarang x ada air..atas permintaan kitarang...hahahah..padahal 10 je kt rumah ktrg !
THANK MIS HANA !!!

Lepas tu sem3, final exam ! parah gila ! esoknya paper BUSINESS MANAGEMENT, perghhh....air x ade...parah2 !!

pakat semua ramai2 turun kolam...mcm esok x ada exam ! haha..pdhal satu pon x baca lg.. bpleh pulak berfoya-foya !!
x patut betul !! 

hmmm... kenangan mcm ni x kan lupa smpai bila2 !!

Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

0 budak-budak comot:

 
Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Terpelihara Nadia Isa