Selamat datang ke Ruang Nadia Isa.Terima Kasih kerana sudi melawat blog ni.Jangan lupa FOLLOW ye. Kalau rajin tinggalkan komen anda dan 'LIKE' blog ni.

Follow me on Twitter

Wednesday, May 2, 2012

I'm back


Assalammualaikum semua..... dan selamat pagi
YaAllah, dh lama aku x update blog ni.. sgt bersawang ok ! :)Tapi xpeee... Insyaallah lepas ni akan kembali aktif berblogging lagi....... entah kenapa pagi ni tbe2 terdetik hati nak berblogging :)
After 3 years bergelar pelajar politeknik, rbu lepas 25.4 secara x rasmi nya hari terakhir saya bergelar pelajar... Memang smua org suka bila habis berlajar.. tapi x seindah yang kita rasa... Ade bberapa pkara yg dlm kotak fifkiran aku ni. :

1. kawan.
. kawan adalah perkara yang kita x dapat lupa kalau dah hbis berlajar.. berjauhan mcm ni.... Rasa rindu sgt.. MAna x nye selama 3 tahun aku susah senang dgn drg.....macam2 kami tempuh.. Dan mcm satu family..... Bila lagi kan dapat rasa mcm ni.. dgn kawan lah kita share segala2nya... i miss my friend a lot. :(
2. kerja
Lepas dh hbis berlajar ni for sure la kena cri kerja kan sebelum nak tunggu smbung dgree,,hehehhe :) xkan la nak goyang kaki kat rumah je kan... bulan 9 plak masuk dgree.. Tu  pon kalau dpt intake 1st , klu dapat second xke naya kena tunggu smpai bulan 2 without any kerja.....fuhhhhhhhh
3. Duit 
Hbis berlajar duit pon dh x dpat.. Dulu dpat la mengharapkan mama n papa bg duit.. Tapi dh hbis ni, ingat dapat ke drg nak bg... bak x nak kena usha sendiri cri duit dri sekarang..sakit tau kalau xde duit... memanglah money not everything, but everything use money.... right? 
dan ade la bbrapa perkara lagi..... hummm.... mmg lepas ni kena cri kerja... :) Go Go.. hope aku boleh start berdikari.. mean x minx duit papa n mama dah..hihihiihi.. hope soooo....
ok la geng... salam.....


Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

0 budak-budak comot:

 
Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Terpelihara Nadia Isa