Selamat datang ke Ruang Nadia Isa.Terima Kasih kerana sudi melawat blog ni.Jangan lupa FOLLOW ye. Kalau rajin tinggalkan komen anda dan 'LIKE' blog ni.

Follow me on Twitter

Tuesday, June 21, 2011

Aku pening !

Aku betul2 pening ni....Pening dengan report pratikal ni..ada bbrpe bnda buat aku pening..and x tau mcm mne..

1. Margin nak ikut buku pnduan atau web poli?
2. Kenapa dalam web kata x bolh tulis gune point-form? Aku dh buat bnyak point-form ni




Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

2 budak-budak comot:

said...

wahh, buat report LI eyh? good luck! Margin buat betulbetul tau. takot dpat lecturer cerewet, nanti kene reject pulak. huhu

nadia isa said...

tu yg pening ni...mrgin ni..aisssssssshhh

 
Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Terpelihara Nadia Isa