Selamat datang ke Ruang Nadia Isa.Terima Kasih kerana sudi melawat blog ni.Jangan lupa FOLLOW ye. Kalau rajin tinggalkan komen anda dan 'LIKE' blog ni.

Follow me on Twitter

Wednesday, May 18, 2011

Penasihat Kerajaan Nadia Isa ~SZ~

Entry kali ni saje2 relax nak tulis.. hahah... Kali ni nk story sikit ADVISOR aku ni... ala2 maid aku la.. hahha..jgn mrh cida !! main2 je.. SAYANG KAU !!
Ayu kan? hahah




Meh aku perkenalkan empunya gambar ni..
nama NOR SHAHIDA BT MOHAMED ZAINUDDIN..

nme manja dia CIDA !!



atau lebih sedap n ayu 
IDA !!
hahaha....


Dia ni kira TEACHER aku bab2 IT ni la..
almaklum la..SAYA BUTA IT !! hahhah

Die bnyak ajar aku.. kalau x, sumph la aku x tau apa2.. thank ye CIDA !!
hahaha

Die juga la tolong aku owter blog aku ni jadi kemas sikit.. hahha.. x pandai la aku !
Die mmg pandai bab2 komputer ni ! si spe ade mslh boleh contact dia.. die boleh selesai kan..

Yang aku suka, aku tanya je, x sampai 5 minit die gtau aku cmne nak selesaikan...
power kan?
Aku nk bg dia jadi POWER RANGER wrna PINK la.. hahha.. nak x cida? 
MESTI COMELKAN !

so aku x pyh nk upah penasihat aku ! hahah..
Thank ye cida.. naik sem BELANJA aku tau, sebab lantik kau jadi ADVISOR aku..

lepas ni kalau x tau apa2 ,confirm rujuk kat kau je ! hahah...

Senang2 lepas ni kau bukak sekali kedai servis laptop. hahha..

ni sje2 nak menyemak pic aku !! hahah..nah tengok !

ayu berselendang!

Manja x aku? comelkan aku? perasan !



Ala kabur !! aku tinggi dri cida ni..biasalah.. xnk riak !


Bapak hodoh muka aku.. cida..cun la tu? kau menang !
 So ada sesiapa minat dgn cik kak tu? boleh call aku.. sebab dia single..tpi aku xtau la still available ke tak ! hahah

Tapi kalau berkenan yag besar tu pon boleh je.. >______<
hahahha...


To cida ! jgn mrh eh.. just suka2...














Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

0 budak-budak comot:

 
Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Terpelihara Nadia Isa