Selamat datang ke Ruang Nadia Isa.Terima Kasih kerana sudi melawat blog ni.Jangan lupa FOLLOW ye. Kalau rajin tinggalkan komen anda dan 'LIKE' blog ni.

Follow me on Twitter

Sunday, May 22, 2011

No Title !

Aku rasa sangat2 marah.. kcewe? sedih pon ye ! arh.. semua bercampur.. tak tau nak cakap apa...macam mana ni.. aishhh.... Bila tak dapat mencari2.. bila dah dapat macam ni pulak.. Jenuh la aku dengan yang lain nak pergi settle kan nanti.. Rasa macam di perdayakan pon ada.. ishh.. pening-pening !! cakap x serupa bikin ! Aku percaya jadi macam ni pulak dah !  Rasa nak nangis pulak bila jdi macam ni.. arggg.. gedik la kau nadia nak nangis2 !! T_T

Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

0 budak-budak comot:

 
Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Terpelihara Nadia Isa