Selamat datang ke Ruang Nadia Isa.Terima Kasih kerana sudi melawat blog ni.Jangan lupa FOLLOW ye. Kalau rajin tinggalkan komen anda dan 'LIKE' blog ni.

Follow me on Twitter

Friday, June 10, 2011

Aku dipaksa jawab..hahaha

Aishhh....tengah pening2 ni ttbe kawan aku tag aku..minx jawab soalan-soalan ni sebab die pon kawan die tag..hahaha...aku ingat x nak jawab..hahahaha..Tapi ape salah aku jawab.. dah tak ade kirja..dah buat seronok2 je la.... 
Meh tgok jwpan aku...Jangan nk bantah..ni jawapn aku..aku punye suke la kan...


AWAK RASA AWAK HOT TAK????
Hot? pergghhhh..hot kalau diri tengah panas la..hahahah...aku x rasa aku hot la..kalau aku rasa pon celah mnenye aku hot... HANGIT ade la....Saya nadia Isa , x hot pon..


UPLOAD WALLPAPER YANG AWAK GUNA SEKARANG
Wallpaper? wallpaper laptop or handset ni?
wallpaper laptop
Ni wallpaper handset..comel x?haha

CECITER PASAL GAMBAR TERSEBUT
-yang pic utk laptop tu ,nk buat mcm mne dah aku nk letak tu..xde sebab pon...tu pic adik2 aku....
- Yang wallpaper handset plak, hahahha..sje je letak tu..konon comel la..yela..klu nset aku hilang org tau la tu aku punye..xpon org takut nk ambik sebab tgok muke aku yG HANGIT TU..

KALI TERAKHIR KORANG MAKAN PIZZA
Mean aku dgn adik2 aku ke? or aku je...la..... x hingat la..rasa 2 bulan lepas kot..ntah la..x hingat....

LAGU TERAKHIR YANG KAMU DENGAR
AUBURN- All about him

AWAK BUAT APA JER MASA JAWAB TAG NI
Soalan jenis apa ni? jawab soalan ni la..tak kan korek hidung kot..pungaaa..

NAMA PANGGILAN SAYA SELAIN NAMA PENUH
haaaaaaa....ni soalan x suke ni....aduii..bnyak juga la pnggilan aku..pnggilan mnje n x bpe mnje..hahhaha..antaranya
nad, naddy, naddy comel(perasan kan),
kak c (akak sihat )
montel n yang paling buat korng nk muntah ialahhhhhhhhhhh..
-
-
-
BABY...
gelaran ni aku dpt mse msuk poli..smpai skrg melekat..smpai lctre pon tau..,malu seyhh

SIAPA YANG SAYA NAK TAG 5 ORANG
2. Izny



ORANG NO.1 TUH SIAPA
Budak poli aku... hahha.. tak tau la aku mcm mne boleh rapat..hahhaha..kenapa kita rapat eh wani?hahahah..mybe satu kelab dulu kot

LUAHKAN SESUATU DEKAT NO.5
Luahkan? adoiii..luahaan perasan ke....
NURUL SAFFURA AHAMAD ROSLI, saya NURUL NADIA BT MT ISA
syggggggggggg kat kauuuuu....... tu je mampu ckp...n terluah..

NO.3 ADA HUBUNGAN DENGAN SIAPA
hurmmm...tak tau la aku...die ade BF la kot...so hubungan dgn BF die la..tak kan dengan aku plak kan..
                                                               NO.2 PULAK BAGAIMANA
Dia ni kawan sekolah rendah aku...and bakal merangkap sedare aku x lama lagi..hahahhahaah                                                     
KATA-KATA CINTA KEPADA NO.4

Kata2 cinta? gila ape? hahahha..x de kata2 cinta utk ecah..sebab die sarat dah dengan cinta....Sangat dipenuhi cinat si lelaki... x payah la ecah.....aku tau kau x perlukan cinta aku..

FAKTA MENGENAI 5 ORANG YANG KAMU TAG

1. Waniey - suke bloging....jeles tgok follower die dh ramai..hahah
2. Nana - seorng yang cntik...awesome
3. Izny - suke jeling2..mate kau tu..kkdg kau x jeling pon aku rse kau jeling aku tau..
4.Saffura- Ahhh..die ni pminat AF...semua AF die lyn... Lemah lembut..kawan aku dri tadika smpai skrg
5.Ecah- pergggggggghhh.. die ni kecohh..roomate aku sem1..bilik aku x pernh sunyi.....die ni bnyak scandal...pastu nk ajak aku jdi mcm die..hehhe...ecah..jgn mrh..


Hanis...haaaaaaaaa..fuhhhhhhhhhhh..pent aku mnaip..bnyak tol soalannnnnn..


Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

0 budak-budak comot:

 
Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Terpelihara Nadia Isa