Selamat datang ke Ruang Nadia Isa.Terima Kasih kerana sudi melawat blog ni.Jangan lupa FOLLOW ye. Kalau rajin tinggalkan komen anda dan 'LIKE' blog ni.

Follow me on Twitter

Friday, May 20, 2011

I LOVE U !

Hari ini aku tak ada benda sebenarnya nk membebel kat blog ni.. Tapi..hehehhe.. Tapi... hari ni aku nk story sikit pasal member baik aku ! Member rapat aku la… and die dh macm adik aku tak pon mcm kakak aku.. heheheh…..
Meh aku show pic diw dulu eh…..

Jeng2…. Ni la dia !




Nama sebenar dia ni WAN ROHAINI BT WAN ZAKARIA..
Nama manja wan @ roha @ oa and paling manja sekali la…nama kt rumah ADIK !! ADIK WAN..hehehe..
Di mula2 tgok kt dunia ni pada 09.02.1991… aku pulak 29.12.1991.. hamper sama kan number birthday kitarang? Hehhehe…. Masa lahir je berat dia 2.7Kg ! Sama dengan masa aku lahir.! Aku pon 2.7..tpi skrng? Perrgghhh…..  Lahir kt JOHOR ! Ic -01- tu.. dan membesar kt Selangor..

Fizikal cik wan kita ni, ‘ketot n katet’.. heheh… jgn marah ye wan..gurau je… Tinggi die ni x lama tinggi mana pon, mcm aku je.. dia dalam 157CM, aku pilak 154Cm.. hehhe.. x lari mana la… hmm..berat? berat x payah cerita lah yeh !
Dia anak keempat dari 4 adik beradik… 2 abg dan 1 kakak… tu lah dia ni manja sangat !!

Bapak dia ni Kelantan mari, that why nama dia ada ‘WAN’.. n mak dia pulak Melaka… So kacukan Kelantan dan Melaka la ni ..
Dia ni bab makan semua dia sapu !! hehhe..tgok la perut tu.hahaha…. Tapi dia sayur kurang sikitla.. mcm aku la… hahaha…. Tapi dia paling suka x lain x bukan !! ni hah… aym goreng! Nasi goreng ikan masin, and favorite air dia pulak carrot Susu ! Rahsia dia boleh baca buku gelap2 ! hahahha

Ni x ada sapa yg x kenalkan ! AYAM GORENG !

NASI GORENG IKAN MASIN

cARROT susu



Dia ni pencinta haiwan tau ! Dia suka kucing.. meoowwww.. meooww…. Dah banyak kucing dia kutip tepi jalan jadikan anak angkat dia.. hahha… Tapi kucing dia semua gemuk ! Biasa lah tgok la mak angkat dia ! sihat! Antara nama kucing dia yang aku ingat MONTEL, ITAM ngan PUPUT ! Hidup lagi x wan anak2 kau tu? heheh



Hobi cik wan ni pelik sikitla… kenapa aku kata pelik? Sebab dia suka KUMPUL TIKET BAS !!! Die pernah kasi tau aku tiket yang dia kumpul adalah dalam 500 helai !! huwaa… kalau aku dah buang dah.. hahaha.. tpi dulu memang aku kumpul juga tiket bas, utk bg cik wan ni…


Dia pernah berlajar kat KYM… x silap aku kos sains computer.. Tapi nth mcm mana, dia stop dan dia tukar poli.. sekarang kat POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH, SABAK BERNAM dalam kos KEJUTERAAN ELEKTRIK (KOMPUTER). GO..GO WAN !!jgn mudah give up ye ! aku sentiasa support kau ! and happy sangat bila kau kata kau nk berlajar balik !


Macam mana aku kenal dia? Hemm.. kitarang kenal masa sama2 sekolah menengah dulu ky SMK SERENDAH… masa form3 tu kitarang sekelas.. tpi aku x berapa rapat sangatlah dengan dia ! Sombong2 lagi masa tu.. heheh… then kitarang rapat dekat akhir2 tahun sebab ! peristiwa ni ~! Wan kau ingat x? !! mesti kau x ingat ! hahahha.. xnk crta kat sini.. sensitive !
Since dari tu kami rapat, n form4 start rapat mcm x boleh pisahlah.. hahahah.. kalau rehat ke gi mana ke dgn dia ni hah.. mcm kembar x menjadilah.. hahah… Bila dia ke aku ke jalan sorang2 mesti orang Tanya kembar mana.. hahha.. I LOVE U la wan !!



Hurmm… k.lah.. malas nk membebel banyak2 ! yang lain biarlah aku je tau !! 

Sama x kitaorang? hehehe



To wan ! walaupu aku selalu ckp kat kau ! hari ni aku nk ckp lagi ! 

AKU SAYANG KAU !! TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI KAWAN AKU EH ~!

n janji aku dengan kau tu still aku pegang ! SELAGI KAU X ADA BF, AKU PON X KAN ADA ! heheheh...

nah tatap pic jantung saya ni !!




"A hug is worth a thousand words. A friend is worth more."
'Your friend is the who knows all about you, and still likes you' ( Elbert Hubard),



















Dah habis baca? kalau suka sila LIKE

0 budak-budak comot:

 
Segala yang tercatat di atas adalah Hak Milik Terpelihara Nadia Isa